Chlidonias albostriatus (Gray, 1845)
Black-fronted tern
No Picture Available

Family:  Laridae ()
Max. size:  max.weight: 0.0 g
Environment:  others; marine
Distribution:  Southwest Pacific: Endemic to New Zealand.
Diagnosis:   
Biology:  Dipping; coastal (Ref. 356).
IUCN Red List Status: Endangered (EN); Date assessed: 01 October 2016 (A2bce+3bce+4bce) Ref. 123251)
Threat to humans: 
Country info:   
 

Entered by: Karpouzi, Vasiliki - 12.06.07
Modified by: SeaLifeBase Team, - 15.05.08

Source and more info: www.sealifebase.org. For personal, classroom, and other internal use only. Not for publication.


php script by sortiz, 10/02/17 ,  last modified by sortiz, 10/02/17